foto

Jennifer Kim

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Black Bear
I Blame Society
She Dies Tomorrow
The Dark End of the Street
2019 Corporate Animals
2018 Kimchi
2017 Newly Single
Spider-Man: Homecoming
2015 Devil Town
Female Pervert
Hernia
Lace Crater
2014 Intimate Semaphores
Listen Up Philip
Náhodná známost
Super Sleuths
Thanksgiving
Wild Canaries
2013 The Unity of All Things
2012 Bourneův odkaz
First Winter
2011 Musíme si promluvit o Kevinovi
2009 Báječný svět shopaholiků
Modus Operandi
2008 Come Together
Monstrum

TV seriály

2019 American Horror Story (TV seriál)
Episode 100 (S09E06)
2017 Happy! (TV seriál)
Rok koně (S01E04)
Easy (TV seriál)
Package Thief (S02E01)
Search Party (TV seriál)
Paranoia (S02E05)
2016 Search Party (TV seriál)
Password to the Shadows (S01E09)
The Night of One Hundred Candles (S01E03)
2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Home (S02E10)
Can You Marry a Moon? (S02E07)
Nothing Resonates Like Rhinoceros Foreskin (S02E02)
další epizody (4)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Opening Night (S01E10)
Mozart with the Bacon (S01E08)
You Have Insulted Tchaikovsky (S01E04)
další epizody (6)
Černá listina (TV seriál)
Lord Baltimore (č. 104) (S02E01)
Mako Tanida (č. 83) (S01E16)
Kyperská agentura (č. 64) (S01E13)
další epizody (5)
2013 Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (č. 16): 1. část (S01E09)
Pilotní díl (S01E01)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Pilot (E01)
Jak prosté (TV seriál)
The Leviathan (S01E10)
2011 Zachraň mě (TV seriál)
Menses (S07E02)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Ahoj (S01E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky