foto

Christine Fersen

  • nar. 5.3.1944
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 26.5.2008 (64 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Fables de La Fontaine (TV film)
1998 Cantique de la racaille
1997 Les années lycée: Petites (TV film)
1991 Milena
Ritals, Les (TV film)
1989 Deux Fragonard, Les
1983 Archipel des amours
Emmenez-moi au théâtre: La Baye (TV film)
Heller Wahn
1982 Velký bratr
1978 Roi se meurt, Le (TV film)
1974 The Third Cry
Un bon patriote (TV film)
1973 Mécontents, Les (TV film)
1972 Horace (TV film)
1971 Kisss...
1961 Ce soir ou jamais

TV seriály

1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1973 Barque sans pêcheur, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace