foto

Tom Novembre

  • nar. 8.11.1959 (59 let)
    Nancy, Meurthe-et-Moselle, Lorraine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nos futurs
2010 Obyčejná poprava
2009 7:05
2008 Testostérone
2007 13 French Street
L'arbre d'Hugo
2006 17 Juillet 1994 entre 22 et 23h, Le
C'est arrivé dans l'escalier (TV film)
Exes
Henry Dunant: Du rouge sur la croix (TV film)
L'uomo che rubò la Gioconda (TV film)
Le procès de Bobigny (TV film)
À la recherche de Kafka
2005 Espace détente
Můj život ve vzduchu
Un fil à la patte
2004 Boxer století
2003 Après la pluie, le beau temps
Moi et mon blanc
Ventre de Juliette, Le
2002 Et demain, Paula? (TV film)
Raisons économiques
2001 Les voyages extraordinaires de Jules Verne - L'étoile du sud (TV film)
Les voyages extraordinaires de Jules Verne - L'île mystérieuse (TV film)
Les voyages extraordinaires de Jules Verne - La Jangada
2000 Azzurro
Denti
Noël et les garçons
Uppercut
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
Les Infortunes de la beauté
1998 Enfants de Coluche! (TV film)
La Patinoire
Revanche de Lucy, La
1997 Americký vlkodlak v Paříži
Amour à l'ombre, L' (TV film)
Opération Bugs Bunny (TV film)
1996 Jeunes gens
1995 Luc et Marie
1994 Grossesse nerveuse (TV film)
Pret-A-Porter
Save the Rabbits
1993 Une femme pour moi (TV film)
Zachraň se kdo můžeš!
1992 Blanc d'ébène
Dům na prodej
Sévillane, La
1991 Dernier mot, Le (TV film)
Modré sešity (TV film)
Valentino! I Love You
1990 Monsieur
Pod ochranou nebes
Quartier nègre (TV film)
1989 Crime d'Antoine, Le
Jour après jour
Langage des fleurs, Le
Salle de bain, La
Vol nuptial
1987 Agent trouble
Mirage dangereux (TV film)
1986 Muž a žena po 20 letech
Můj švagr zabil mou sestru
Signé Renart
Suivez mon regard
1985 Elsa, Elsa

TV seriály

2019 Philharmonia (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Profil zločinu (TV seriál)
De tout mon coeur (S07E07)
2009 Černá série (TV seriál)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
Nerdz (TV seriál)
2004 Zvěrokruh (TV seriál)
2003 Soyez prudents... (TV seriál)
2002 Camera cafe (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Un gars, une fille (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
2003 L' Impossible mister Dieudo

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace