foto

Hervé Pauchon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Colère (TV film)
2009 Koncert
2006 Bénévole, Le
Mon colonel
2005 Jdi, žij a někým se staň
Sekera
2004 Pop up
2002 Araignées de la nuit, Les
2000 Au suivant! (
Největší ženská naděje
1999 Je suis né d'une cigogne
1998 Ivar Kreuger (TV film)
1991 D'Artagnan (TV film)
L'héritière (TV film)
1990 Cyrano z Bergeracu
Six crimes sans assassins (TV film)
1989 Lundi noir (TV film)
1988 Saisons du plaisir, Les
1987 Agent trouble
Náhlý závan větru
Zázrakem uzdravený
1986 Machine à découdre, La
1985 Naléhavý případ
1984 Rozhodčí

TV seriály

2015 Greg le millionnaire (TV seriál)
2007 Myster Mocky présente (TV seriál)
2004 Marjolaine et les millionnaires (TV seriál)
1998 Cap des Pins (TV seriál)
1997 Žena zákona (TV seriál)
La Grotte (S02E01)
1994 The Knock (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Germany, Mid-August 1916 (S02E03)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Policejní komisařství (TV seriál)
1983 Route inconnue, La (TV seriál)

Dokumentární

2013 Tati... par le geste (TV film)

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky