foto

Frankie Pain

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hurá na Francii
2010 Dva pitomci z Paříže
Henry
2009 Le Séminaire Caméra Café
Murphyho zákon maximálních průšvihů
2008 Sans arme, ni haine, ni violence
To jsem já
Un si beau voyage
Veřejný nepřítel č. 1
2006 Cabaret Paradis
Capitaine Casta: Amélie a disparu (TV film)
Paříži, miluji Tě
2005 Tenkrát v Alžírsku
2004 Hlava v oblacích
L'Américain
Příliš dlouhé zásnuby
2003 Kontra
2001 Amélie z Montmartru
Bratrstvo vlků - Hon na bestii
Charmant garçon
2000 Franck Spadone
Les Insaisissables
1999 Jako ryba na suchu
1998 Sám proti všem
Une grosse bouchée d'amour (TV film)
1997 Les Soeurs Soleil
1996 Crabe sur la banquette arrière, Le (TV film)
Méfie-toi de l'eau qui dort
Poteau d'Aldo, Le (TV film)
1995 Fabuleux destin de Madame Petlet, Le
Město ztracených dětí
Noël et après (TV film)
Sabine j'imagine (TV film)
1994 Jules (TV film)
Le bel horizon
Les Braqueuses
1992 Dům na prodej
1991 Carne
Les enfants de la plage (TV film)
1990 Fantóm opery (TV film)
Noc lišky (TV film)
Nuit africaine, La (TV film)
1989 Salle de bain, La
Thank You Satan
1988 Ve vší nevinnosti
1987 Agent trouble
Il est génial papy!
Last Song
Zázrakem uzdravený
1986 Paulette, la pauvre petite milliardaire
Suivez mon regard

TV seriály

2002 Père et maire (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Severní vítr (TV seriál)
1995 Docteur Sylvestre (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1986 Růžová knihovna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace