foto

Pierre Guéant

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Le bonheur des tristes (TV film)
1979 Les fleurs fanées
1978 Ne pleure pas
1977 Mer promise, La (TV film)
1975 Amigo (TV film)
1972 Fusil chargé
Tuile à loups, La (TV film)
1969 Il pleut dans ma maison

TV seriály

1981 Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1977 Désiré Lafarge (TV seriál)
1976 Adios (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
Jean Pinot, médecin d'aujourd'hui (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace