foto

Eric Blanc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La menace d'une rose
2000 Retour a la vie
1998 Que la lumière soit !
1996 Vladimir de trop
1989 Invité surprise, L'
Thank You Satan
1988 Black mic-mac 2
Nalevo od výtahu
1987 Oeil au beur(re) noir, L'

TV seriály

2007 Myster Mocky présente (TV seriál)
1996 L'Un contre l'autre (TV seriál)
1990 Le Gorille (TV seriál)
1989 Bonheur d'en face, Le (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 Vie privée, vie publique (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky