foto

Ronnie Alvarez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Heavy Duty Lovers
2020 Exodus of the Prodigal Son
Time in Between
2019 Derelict
The Way We Weren't
2018 Flavor of Life
Street Dreams - Los Angeles
2017 Broken Angels
Los muertos
Ryde
Sophie Gold, the Diary of a Gold Digger
2016 Barrio Tales 2
It's in the Streets
2015 She and I
2014 Kill Kapone
2013 Grey Sheep
Herencia De Mi Padre
Lola's Love Shack
2012 Delusions of Grandeur
Unknowns
2011 Barely Legal
Black Coffee
Echelon
Hearts of Men
King of the Underground
2010 Food Stamps
Orange Grove
Señora Maestra
2009 Coupled with Love
Set Apart
2008 Raices torcidas
2007 Cold Blood Canyon
On the Job Training
Waiting for Tomorrow
2006 Analog Days
The River: Legend of La Llorona
2005 Transit
2004 Purgatory House

TV seriály

2020 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Sleeping Next to an Old Boat (S02E05)
2018 Angie Tribeca (TV seriál)
Air Force Two (S04E10)
Bosch (TV seriál)
Ďábel v domě (S04E03)
Poslední loď (TV seriál)
Most (S05E03)
2016 Black-ish (TV seriál)
The Purge (S03E05)
2014 Chirurgové (TV seriál)
Přeskoč, ale nepodlez (S11E05)
2013 East Los High (TV seriál)
2012 Hipsterhood (TV seriál)
2011 Off the Map (TV seriál)
A Doctor Time Out (E03)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Na nože (S02E22)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Poslední dostih (S07E06)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Mít všechno... a pořád (S02E02)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Všem, jichž se to týká (S07E12)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lorelai a její první kotillon (S07E03)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Childish Gambino Feat. Problem: Sweatpants (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2012 Tattoo Nightmares (TV pořad)
2007 Neplatíš - neřídíš! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky