foto

Iveta Huptychová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Dukátová skála
Můj strýček Archimedes (TV film)
Teambuilding
2016 Pálava (TV film)
2013 Loučka 1945
2012 Definice lásky (TV film)
2010 Alma (TV film)
2008 Tajemství dešťového pokladu (TV film)
2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
Vracaja sa dom od Betléma (TV film)
2003 Kobova garáž (TV film)
2002 O princezně se zlatým lukem (TV film)

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Mňoukavý hotel (E10)
Modrá voda (E09)
Sací koš (E08)
další epizody (5)
2005 Strážce duší (TV seriál)

Dokumentární

2018 Poslední útěk Jeronýma Pražského (TV film)
2016 Jako bychom dnes zemřít měli
2015 Jan Hus - Cesta bez návratu (TV film)
2014 David Zeisberger - apoštol indiánů (TV film)

TV pořady

2007 Záhady Toma Wizarda (TV pořad)
2006 Ta naša kapela (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace