foto

Philippe du Janerand

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 J'ai perdu Albert
2017 A Whole World for a Little World
Happy End
2016 La face (TV film)
První sezení
2015 La Tueuse Caméléon (TV film)
La tête de l'emploi
2014 Goal of the Dead
2013 S Molièrem na kole
2012 Hašišbába
Obchod pro sebevrahy - vyp.
2011 Ministr
Rituels meurtriers (TV film)
Ženy z šestého poschodí
2010 Streamfield, les carnets noirs
V comme Vian (TV film)
2009 Královna a kardinál (TV film)
Poslední na cestu
2008 Guy Môquet, un amour fusillé (TV film)
Ma soeur est moi (TV film)
Paříž 36
2007 Invité, L'
Moliere
Paní z Izieu (TV film)
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
Můj nejlepší přítel
Posedlé tancem
2005 Pobuda
Říše vlků
2004 Slavíci v kleci
2003 Bratrstvo ticha
Fanfán Tulipán
Qui perd gagne!
2002 Mille millièmes, fantaisie immobilière
Pan Batignole
Vivante
2001 Důstojnický pokoj
Félix et Lola
Origine contrôlée
À bicyclette (TV film)
2000 Prokletí ostrova Saint Pierre
Taxi, taxi
Zítra bude líp
Île bleue, L' (TV film)
1999 Johanka z Arku
1998 Cantique de la racaille
Moissons de l'océan, Les (TV film)
Taxi
Un taxi dans la nuit (TV film)
Une si jolie mariée (TV film)
1997 La sauvageonne (TV film)
Tonka
Udavač
1996 Les liens du coeur (TV film)
Mo'
Nevinné krutosti
1994 Couleur du mensonge, La (TV film)
Grosse fatigue
Regarde les hommes tomber
1993 Embrasse-moi vite! (TV film)
Ténors, Les
1992 Amour assassin, L' (TV film)
1991 Aujourd'hui peut-ętre...
1990 Brutální Nikita
Sniper (TV film)
1989 Liberté, Libertés (TV film)
À corps et à cris (TV film)
1988 Queue de la comète, La
1987 Fortifs, Les (TV film)
Je tue ŕ la campagne (TV film)
Lettre perdue, La (TV film)
Papillon du vertige
Passe-temps (TV film)
1986 Coda del diavolo, La
Justice de flic
Rendez-vous manqués (TV film)
1985 Esclave et Pharaon (TV film)
1984 Manipulations (TV film)
Quidam (TV film)
1983 Homme qui aimait deux femmes, L' (TV film)
Stopa
Yeux des oiseaux, Les
Île bleue, L' (TV film)
1982 Casting
Interdit aux moins de 13 ans
Transit
1981 Gueule du loup, La
Non-Lieu (TV film)
Plein sud
1980 Même les mômes ont du vague à l'âme
1978 Filmový román (TV film)
Poker menteuses et révolver matin
1977 Amour en herbe, L'
Bourgeoise et le loubard, La
Un comique né (TV film)

TV seriály

2016 Půlnoční slunce (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2013 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Tricher n'est pas jouer (S06E05)
Dernier tango au château (S06E04)
Une petite zone de turbulences (S06E03)
2011 Frajeři (TV seriál)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
Temps Mort (TV seriál)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Camarades, Les (TV seriál)
Hôpital, L' (TV seriál)
Reportéři (TV seriál)
2006 Cri, Le (TV seriál)
2005 Dolmen (TV seriál)
2003 Modré hlubiny (TV seriál)
Petits mythes urbains (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Portrait d'un tueur (S07E01)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
Mathieu Corot (TV seriál)
Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
La belle vie (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Loupež v supermarketu (S06E05)
1996 Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Juliette en toutes lettres (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1985 Néo Polar (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1982 Maupas, Les (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
1978 Mamma Rosa ou La farce du destin (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace