foto

Pierre Barreau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Vie en couleurs, La (TV film)
1983 Ça va pas être triste
1981 Bahut va craquer, Le
L'ange noir (TV film)
Un chien de saison (TV film)
1980 Comme chien et chat (TV film)
1977 Attention chien méchant (TV film)

TV seriály

1973 Poker d'As (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace