foto

Régis Outin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Le piano des songes (TV film)
1981 Gueule du loup, La
1980 La Pharisienne (TV film)
Le séquestre (TV film)
1979 Blanc des yeux, Le
École est finie, L'
1978 Un ennemi du peuple (TV film)
1974 Le colchique et l'étoile (TV film)
1973 Avec son compère le brochet (TV film)
Le lapin chasseur
1972 François Malgorn, séminariste ou celui qui n'était pas appelé (TV film)
Tricorne, Le (TV film)
1966 Cerisaie, La (TV film)
Druhý dech
1964 Double inconstance, La (TV film)
1962 Navire étoile, Le (TV film)

TV seriály

1980 Jean Chalosse (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Village englouti, Le (TV seriál)
1975 Ces grappes de ma vigne (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
Thibault, Les (TV seriál)
1971 Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Bayard (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace