foto

Victor Haïm

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 L'Antiquaire
Parenthèse
2008 Hon na zločince (TV film)
2007 Délice Paloma
La déchirure
2004 Cliente, La (TV film)
Vše pro peníze
2003 Année de mes sept ans, L' (TV film)
Don fait à Catchaires, Le (TV film)
2001 Přece bych ti nelhal!
2000 Institutrice, L' (TV film)
1998 Quand un ange passe (TV film)
1997 Vérité si je mens, La
1992 Mes fiançailles avec Hilda
1991 Isabelle Eberhardt
1986 Paulette, la pauvre petite milliardaire
1984 Za to může Rio

TV seriály

2019 Rodinný podnik (TV seriál)
Pastráva (E05)
Těžká práce (E04)
Průzkum trhu (E03)
další epizody (5)
2001 Central nuit (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 Commandant Nerval (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1984 Einstein (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Noces cruelles (TV film)
1992 Peur, La (TV film)
1985 Entre chats et loups (TV film)
1979 La servante (TV film)
1978 Un ennemi du peuple (TV film)

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1980 Incorrigibles, Les (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky