foto

Odile Mallet

  • nar. 31.5.1934 (84 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Demain?
2010 Šípková Růženka (TV film)
2009 Un viol (TV film)
2007 Les interminables (TV film)
2005 Une vie (TV film)
2004 Narko
1995 Město ztracených dětí
1991 Trois partout (TV film)
Un Suédois ou rien (TV film)
1987 La rumba
Mémés sanglantes, Les (TV film)
1986 Une femme innocente (TV film)
1984 Emmenez-moi au théâtre: Croque-Monsieur (TV film)
Lucienne et le boucher (TV film)
1983 Pauvre Eros (TV film)
Thérèse Humbert (TV film)
1982 Siegfried (TV film)
1981 La mémoire courte
Le banquet des méduses (TV film)
Le défunt (TV film)
Samantha (TV film)
Un petit paradis (TV film)
1979 Destin de Priscilla Davies, Le (TV film)
Huba toho druhého
Othello (TV film)
1978 Le Cid (TV film)
Le coup monté (TV film)
1975 La fleur des pois (TV film)
1956 C'est arrivé à Aden

TV seriály

2009 Paris 16ème (TV seriál)
2008 À droite toute (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
1998 Marie Fransson (TV seriál)
1991 Aldo tous risques (TV seriál)
1986 Mala de Cartão, A (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Recherche dans l'intérêt des familles (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace