foto

Hoi-San Kwan

  • nar. 23.10.1925
    Čína
  • zem. 11.8.2006 (80 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Jiu long huang hou
What Is a Good Teacher
1998 98 Gu huo zai: Long zheng hu dou
Gu huo za: Hong Xing Shi San Mei
Se qiang wan li qu mo
1995 Bian cheng xiao xiong
Kuang ye sheng si lian
1994 7 jin gong
Kai fa qu sha ren shi jian
Shao Lin ying xiong zhi Feng Shi-Yu Hong Zhi-Guan
1993 Tian ruo you qing er
Tian tai de yue guang
Whore & Policewoman
Yi dai xiao xiong: San zhi qi
Yi jiu si jiu zhi jie hou ying xiong zhuan
Zhi zun sa liu ji zhi: Tou tian huan ri
1992 Du cheng da heng xin ge chuan qi
Hard Boiled
Huang Fei Hong xi lie: Zhi yi dai shi
Jia you xi shi
Jian mo
Legend of Wong Tai Sin
Long zhi gen
Nu hei xia huang ying
1991 Hao men ye yan
Hua jie shen nu
Msta v Hong-Kongu
Wu yi tan zhang: Lei Luo zhuan
1990 Andělská síla
Feng yu tong lu
Jin pai shuang long
Manchester Death Warrant
Miao jie huang hou
1989 Ban wo kuang ben
Sha shou hu die meng
1988 Ban xian jiang
Meng gui zhou
1987 Kai xin kuai huo ren
Project A 2
1986 Rou pu tuan
Tian sha
Xiong zhou
1985 Da gung wong dai
Du zhou
Lian huan pao
Meng gui po ren
Xiao nian Su Qi Er
1984 Lin tai
1983 Di yi ba jiao yi
Du gu
Feng shui er shi nian
Hong Kong Hong Kong
Projekt A
Shaolin and Wu Tang
Shen Sheng Yi
1982 Cheng Zhai chu lai zhe
Chong ji 21
Guang Dong liang zai yu
Heng sao yu dan dang
Saat chut sai ying poon
1981 Dian ma ling hou
Jing wang shuang xiong
1980 A Gambler's Story
Shao Lin fo jia da dao
The Kung Fu Warrior
The Struggle
Yu huo fen qin
1979 Ge shi ge fa
Tian cai lao qian
Zhuang ju zai yu Niu gan yan
1978 Fu shan zan xian sheng
Yan bao fu
1971 Ri yue shen tong
1969 Ming jian tian jiao
1965 Xue zhai xue zhai
1963 Ying E sha sao

TV seriály

1997 Mei mei tin wong (TV seriál)
1993 Yuen chun hap (TV seriál)
1989 Gai shi hao xia (TV seriál)
Lian cheng jue (TV seriál)
Ta lai zi jiang hu (TV seriál)
1988 Shi bu di tou (TV seriál)
1986 Lau man dai hung (TV seriál)
Yi tian tu long ji (TV seriál)
1985 Luk ji kum mo (TV seriál)
1984 Luk ding gei (TV seriál)
Pin fok chun kei (TV seriál)
1983 She diao ying xiong zhuan (TV seriál)
1982 Tin Lung Bak Bo (TV seriál)
1978 Qiang ren (TV seriál)
1976 Lu xiao feng (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky