foto

Václav Svoboda

  • nar. 1962
    Poděbrady, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV pořady

2005 Víkend (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
2002 Střepiny (TV pořad)
1998 Prásk (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace