foto

Jumiko Inoue

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Hirugao
2015 2030 Kanata no Kazoku (TV film)
Drama special: Kinkjú toriširabešicu – Onna tomodači (TV film)
2014 Pandora - Eien no Inochi (TV film)
2011 Saigo no bansan: Keiji Touno Kazuyuki to shichinin no yougisha (TV film)
2009 19-Nineteen
2007 Osama no Shinzo ~ King Lear Yori (TV film)
Romio to Jurieto
2004 Akai cuki
2003 Jump
2001 Jiko (TV film)
Čúšingura 1/47 (TV film)
1999 Yakusoku (TV film)
1996 Misty

TV seriály

2020 BG: Šinpen keigonin (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2019 Pyeongil ohoo seshiui yeonin (TV seriál) - původní scénář
Sherlock (TV seriál)
2018 Harassment Game (TV seriál)
2017 Okásan, musume o jamete ii desuka (TV seriál)
2016 Eigjó-bučó Kira nacuko (TV seriál)
2015 Isan Souzoku (TV seriál)
Mašširo (TV seriál)
2014 Chi no Shio (TV seriál)
Hirugao (TV seriál)
Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2013 Meido in Japan (TV seriál)
Otome-san (TV seriál)
2012 Burakkubódo (TV seriál)
2011 Hi wa mata noboru (TV seriál)
Pandora III (TV seriál)
Šiawase ni naró jo (TV seriál)
2010 Dósókai (TV seriál)
Pandora II: Kiga rettou (TV seriál)
2009 Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 Pandora (TV seriál)
Scandal (TV seriál)
2007 First Kiss (TV seriál)
2006 14-sai no haha (TV seriál)
Machiben (TV seriál)
2005 Engine (TV seriál)
2003 Good Luck!! (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Ranči no džoó (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
1999 Kiken na kankei (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
Tabuloido (TV seriál)
1997 Gift (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky