foto

Šunsaku Ikehata

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Hagoku (TV film)
2016 Yuriko-san no Ehon (TV film)
2014 Sakamichi no Ie (TV film)
2013 Norainu (TV film)
Tokeiya no Musume (TV film)
2012 Akujo ni Tsuite (TV film)
2008 Ano Senso wa Nan Datta no ka (TV film)
Bóši
2005 Buruu kanaria (TV film)
2001 Šótoku taiši (TV film)
1999 Acumono
1988 Júšun
Niji no aru heya

TV seriály

2021 Kirin ga kuru (TV seriál)
Macunaga Hisahide no hiragumo (E40)
Hongandži o tatake (E39)
2020 Kirin ga kuru (TV seriál)
Tanba kórjaku meirei (E38)
Nobunaga-kó to Randžatai (E37)
Kecubecu (E36)
další epizody (38)
2018 Soroban Samurai Kaze no Ičibé (TV seriál)
2016 Kamogawa šokudó (TV seriál)
Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
Nacume Sóseki no cuma (TV seriál)
2014 Ojadži no senaka (TV seriál)
2010 Daibutsu Kaigen (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2002 天国への階段 (TV seriál)
1996 Kjósókjoku (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Acumono

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky