foto

Hiroaki Macujama

  • nar. Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Nobunaga Concerto
2014 Kagi no Kakatta Heya (TV film)
2012 Raiā gēmu -Saisei-
2010 Raiā gēmu: Za fainaru sutēji
2007 Broccoli (TV film)
Furaito panikku (TV film)
2006 Aoi Byoten (TV film)
2004 Fuyuzora ni Tsuki wa Kagayaku (TV film)

TV seriály

2017 Hito wa Mitame ga 100 Percent (TV seriál)
2014 Nobunaga Concerto (TV seriál)
Shitsuren Chocolatier (TV seriál)
2013 Biblia košodó no džiken tečó (TV seriál)
2012 Kagi no kakatta heja (TV seriál)
2011 Šiawase ni naró jo (TV seriál)
2009 Liar Game 2 (TV seriál)
2008 Hachi wan daibâ (TV seriál)
Inosento rabu (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
2007 Liar Game (TV seriál)
2006 Kobayakawa Nobuki no Koi (TV seriál)
Mo Hitotsu no Sugar & Spice (TV seriál)
2005 Kiken na Aneki (TV seriál)
2004 Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Beginner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace