foto

Kazunao Furuja

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 S - Saigo no Keikan - Dakkan Recovery of Our Future
2013 Kamisama no Berebou (TV film)
2012 Mó júkai nante šinai (TV film)

TV seriály

2019 Innocence: Enzai bengoši (TV seriál)
2018 Hagetaka (TV seriál)
2017 Ašita no jakusoku (TV seriál)
2016 ON (TV seriál)
Sumika Sumire (TV seriál)
2015 Kekkai sensen (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Uroborosu: keisacu o sabaku wa ware ni ari (TV seriál)
2014 S - Saigo no Keikan (TV seriál)
2013 Kasuka na kanodžo (TV seriál)
2012 37 sai de iša ni natta boku: Kenšúi džundžó monogatari (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
2007 Liar Game (TV seriál)
2006 Dandori Musume (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky