foto

Džunpei Jamaoka

  • nar. 8.9.1983 (36 let)
    Kakogawa, prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Funohan
2017 Ai my takaramono to hanaseru jó ni natta onna no ko no hanaši
Peach Girl
Zenigata Keibu (TV film)
2015 Kirisaki Jack no Kokuhaku: Keiji Inukai Hayato (TV film)
2014 Gekidžóban Kamen tíčá
Kamen Ticha (TV film)
Satsujin Hensachi 70 (TV film)
2013 GTO: The Graduation Special (TV film)
2008 Yonimo Kimyona Monogatari Spring Special (TV film)

TV seriály

2019 Bandžó no alpha: Jakusoku no šógi (TV seriál)
Kamen dósókai (TV seriál)
Kiširjú sentai rjúsoulger (TV seriál)
2018 Daisy Luck (TV seriál)
Hošikuzu Revengers (TV seriál)
2017 &Bišódžo (TV seriál)
Curibaka nišši Season 2: Šinmai šain Hamasaki Densuke (TV seriál)
Gin to Kin (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
Zenigata Keibu (TV seriál)
Zenigata Keibu ~ Shikkoku no Hanzai File (TV seriál)
Šindžuku seven (TV seriál)
2016 Džuken no Šinderera (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Suniffá: kjúkaku sósakan (TV seriál)
2015 Curibaka nišši (TV seriál)
Madžisuka gakuen 4 (TV seriál)
2014 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Honey Trap (TV seriál)
Kamen tíčá (TV seriál)
The Tank-Top Fighter (TV seriál)
2012 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Kuroba (TV seriál)
Madžisuka gakuen 3 (TV seriál)
Teen Court ~10-dai no Saiban~ (TV seriál)
2011 Madžisuka gakuen 2 (TV seriál)
Massuru gâru! (TV seriál)
Pîsu bôto (TV seriál)
2010 Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Madžisuka gakuen (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Perfect Crime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky