foto

Adam Berry

  • nar. 3.12.1966 (51 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Eddie of the Realms Eternal (TV film)
2013 Blood Punch
Sarah Silverman: Jsme neuvěřitelní (TV film)
2012 Happy Valley (TV film)
2010 Penguins of Madagascar - Operation: DVD Premiere, The
The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
2006 Nezkrotná Dee Dee
2005 Kim Possible: Velký drámo (TV film)
2004 Balto 3
2003 Beethoven 5
Kim Possible: Problém s časem (TV film)
Kim Possible: Tajné složky
2002 Balto na vlčí stezce
2001 Krysy
2000 Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins
1999 American Intellectuals
1997 Star Portal
1996 Friend of the Family II
Fugitive Rage

TV seriály

2013 Monstra vs. Vetřelci (TV seriál)
2008 Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Buzz on Maggie, The (TV seriál)
2002 Kim Possible (TV seriál)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Zpackané Vánoce (S04E17)
Dobrodružství bez dohledu rodičů (S04E16)
Tábor (S04E15)
další epizody (18)
1999 Městečko South Park (TV seriál)
Jsi tam, Bože? To jsem já, Ježíš (S03E16)
Vyznamenaná pitomost (S03E14)
Hladovej Marvin ve vesmíru (S03E13)
další epizody (16)
1998 Herkules (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Spoďárový skřítci (S02E17)
Veselé Vánoce, Charlie Mansone (S02E16)
Strašidelná rybka (S02E15)
další epizody (21)
1997 Městečko South Park (TV seriál)
Pan Hankey (S01E09)
Hladovej Marvin (S01E08)
Zánět spojivek (S01E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace