foto

Marko Huttu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zasraný králíci
2015 Night Goes Long
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
Kaappari
2012 Closet
Kaivaa kuoppaa (studentský film)
2011 Anni
2010 Veijarit
2009 Mitä meistä tuli
Toinen jalka haudasta

TV seriály

2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Varomaton lausunto (E02)
Mustat lesket (TV seriál)
Tapa tai tule tapetuksi (S02E06)
Syke (TV seriál)
Priorisointia (S03E04)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Slummituristit (S01E03)
Auto (S01E02)
Ismo (TV seriál)
Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Project Green Gables (TV seriál)
Siskonpeti (TV seriál)
Arki (S02E09)
2014 Brändärit (TV seriál)
Juhlat (E05)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Mies rajan takaa - osa 2 (E02)
Mies rajan takaa - osa 1 (E01)
Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
2008 Ylikävely (TV seriál)
Episode 2 (E02)

Dokumentární

2015 Bílý hněv

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky