foto

Alexandr Anria

  • nar. 9.4.1965 (54 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dovlatov
2017 Anatomija izmeny
2016 Tappajan näköinen mies
2009 Priděl angela
2008 Blackout
2007 Maan mitta (TV film)
1999 Kulkuri ja joutsen
1990 Bakenbardy

TV seriály

2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
2011 Virta (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Staryj majak (S05E21)
2009 Kamenskaja (TV seriál)
Posmertnyj obraz (S05E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky