foto

Alexandr Anria

  • nar. 9.4.1965 (55 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dovlatov
2017 Anatomija izmeny
2016 Tappajan näköinen mies
2015 Třídní sraz po finsku
2009 Priděl angela
2008 Blackout
1999 Kulkuri ja joutsen
1990 Bakenbardy

TV seriály

2019 Aktivistit (TV seriál)
Veljeni (E01)
Ve stínu tajných služeb (TV seriál)
Útěk z Porkkaly (E03)
2018 Ratamo (TV seriál)
Lähtökäsky (E10)
Riidankylväjä (E09)
Ansa (E07)
další epizody (7)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Pojti na vsjo (S02E51)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
2012 Kimmo (TV seriál)
Ryhmäterapiaa (S01E14)
Hautajaiset (S01E05)
Lopputili (S01E04)
2011 Virta (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Staryj majak (S05E21)
2009 Kamenskaja (TV seriál)
Posmertnyj obraz (S05E04)
2007 Maan mitta (TV seriál)
Komennus kotikylään (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky