foto

Sébastien Floche

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 L'oncle Charles
1998 Chez ma tante (TV film)
1990 Jedna, nebo tři ženy?
1989 Erreur de jeunesse
Valmont
1988 Desátý muž (TV film)
1987 Club de rencontres
On se calme et on boit frais à Saint-Tropez
1986 Berthe (TV film)
Sauve-toi, Lola
1985 Année terrible, L' (TV film)
La consultation
Šílená láska
1984 Aldo et Junior
Náš příběh
Thé à la menthe, Le
1983 La fiancée qui venait du froid
1982 Baraka, La
Dárek
Déchirure, La (TV film)
1981 Folies d'Élodie, Les
Gaston Lapouge (TV film)
Quartet
Un petit paradis (TV film)
1980 Curé de Tours, Le (TV film)
Touch' pas à mon biniou
1979 Charlots en délire, Les
Rien ne va plus
1978 Láska s otazníkem
Ordre et la sécurité du monde, L'
1977 Comme sur des roulettes
Dis bonjour à la dame
Herbie jede rallye
Vérité de Madame Langlois, La (TV film)
1976 Cousin Pons, Le (TV film)
Případný sňatek možný
Un type comme moi ne devrait jamais mourir
1975 Demoiselles à péage, Les
Jambes en l'air à Bangkok
Krást se musí umět
Mais où sont passées les jeunes filles en fleurs
Monsieur Jadis (TV film)
Nenapravitelný
1974 Jak získat úspěch, když je člověk hloupej...a ufňukanej
Père Noël est en prison, Le (TV film)
1973 Monde était plein de couleurs, Le
Prenez la queue comme tout le monde
Équipe ou Le roman des fortifs, L' (TV film)
1972 Celle qu'on laisse passer (TV film)
Dany la ravageuse
Nenápadný půvab buržoazie
Pente douce, La
Rendez-vous des Landes, Le (TV film)
1971 Nina Gipsy (TV film)
1970 Adieu Mauzac (TV film)
Poslední adresa
Tête d'horloge (TV film)
1969 Hibernatus
Poussez pas grand-père dans les cactus
1966 Du mou dans la gâchette
1965 Baratineurs, Les

TV seriály

1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
Histoires étranges (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
Papa Poule (TV seriál)
1979 Tourbillon des jours, Le (TV seriál)
Une fille seule (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
Un ours pas comme les autres (TV seriál)
Voltaire (TV seriál)
1976 Mini-chroniques (TV seriál)
Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
Poupée sanglante, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Fargeot, Les (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
Oiseaux de Meiji Jingu, Les (TV seriál)
1973 Barque sans pêcheur, La (TV seriál)
L'éducation sentimentale (TV seriál)
Les coqs de minuit (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
1968 Homme de l'ombre, L' (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace