foto

Felix Breisach

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Die Zauberflöte (TV film)
1994 Der Mann von La Mancha (TV film)

Dokumentární

2020 Dein Land, mein Land (TV film)
Happy Birthday, Burgenland! 1921 - 2021 (TV film)
2019 Wunderwelt Staatsoper (TV film)
2018 Mein Bregenz (TV film)
Wiener Staatsoper 1869 – 2019 (TV film)
2017 Mein Innsbruck (TV film)
grazKUNST - 200 Jahre Kunstuniversität Graz (TV film)
2016 Mein Bezirk: Mein Linz (TV film)
2015 Mein Bezirk: Mein Klagenfurt (TV film)
Meine Ringstraße (TV film)
2014 Mein Bezirk: Mein Graz (TV film)
2013 Meisterstücke - Blühendes Konfekt (TV film)
Meisterstücke - Perlmuttdrechsler (TV film)
Meisterstücke - Wiener Silber Manufactur (TV film)
2004 Goldene Klänge - Der Musikverein Wien (TV film)
Johann Strauß Vater - Das Leben ein Tanz (TV film)
2003 Nachtwandler und Feuerreiter - Hugo Wolf (TV film)

Koncert

2020 Christmas in Vienna - Family Edition (koncert)
2019 Christmas in Vienna 2019 (koncert)
2018 Christmas in Vienna 2018 (koncert)
2017 Christmas in Vienna 2017 (koncert)
2016 Christmas in Vienna 2016 (koncert)
2015 Christmas in Vienna 2015 (koncert)
2013 Christmas in Vienna 2013 (koncert)
2011 Österreich singt - Eröffnung der Wiener Festwochen 2011 (koncert)

Divadelní záznam

2020 Ludwig van Beethovens "Fidelio" by Christoph Waltz (divadelní záznam)
2019 I am from Austria - Das Erfolgsmusical (divadelní záznam)
Rigoletto (divadelní záznam)
2018 Böhm (divadelní záznam)
2016 Amleto (divadelní záznam)
Axel an der Himmelstür (divadelní záznam)
Die Dreigroschenoper (divadelní záznam)
Gioacchino Rossini - Guglielmo Tell (divadelní záznam)
2015 Turandot (divadelní záznam)
2007 Höllenangst (divadelní záznam)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Musik in der Luft (TV film)

Dokumentární

2017 Mein Bezirk: Mein Alsergrund (TV film)
Mein Bezirk: Meine Innere Stadt (TV film)
2014 Mein Bezirk: Mein Graz (TV film)
2013 Mein Bezirk: Mein Floridsdorf (TV film)
Mein Bezirk: Mein Mariahilf (TV film)
2012 Mein Bezirk: Mein Simmering (TV film)
Mein Ottakring (TV film)
2007 Die Kunst der Weihnachtsbeleuchtung (TV film)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Turandot (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Mein Innsbruck (TV film)
2016 Mein Bezirk: Mein Linz (TV film)
2015 Mein Bezirk: Mein Klagenfurt (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2006 Wolfgang wer?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky