foto

Jean Pignol

  • nar. 29.8.1924
    Paříž, Francie
  • zem. 30.1.1990 (65 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1990 Pépé la gâchette (TV film)
1986 Soldat Richter (TV film)
1982 Allô oui? J'écoute! (TV film)
Le sage de Sauvenat (TV film)
1980 Barbier de Séville, Le (TV film)
Tartuffe ou L'imposteur (TV film)
1978 Avare, L' (TV film)
1973 Le crime de Janet Preston (TV film)
Monsieur Emilien est mort (TV film)
Une fille bien gardée (TV film)
1972 Lui (TV film)
Sainte farce, La (TV film)
1971 Le thé sous les cyprès
1969 L'émigré de Brisbane (TV film)
1966 Les femmes savantes (TV film)
Légataire universel, Le (TV film)
1963 Rustres, Les (TV film)
1962 Denis Asclepiade (TV film)

TV seriály

1985 Maguy (TV seriál)
1981 Marion (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1977 Désiré Lafarge (TV seriál)
Famille Cigale, La (TV seriál)
1974 Chéri-Bibi (TV seriál)
1971 Aubrac-City (TV seriál)
1964 L'histoire pittoresque (TV seriál)

TV pořady

1956 En direct de... (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Sainte farce, La (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

1960 Tréteaux, racontez-nous (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace