foto

Cheol-soo Han

  • nar. 1.7.1962 (57 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Geuriwool ryeon

TV seriály

2019 Uahan ga (TV seriál)
2016 Mai liteul beibi (TV seriál)
2014 Gwibooin (TV seriál)
2012 Sarangdo doni doinayo (TV seriál)
2008 Sikgaek (TV seriál)
2007 9huimal 2aut (TV seriál)
2005 Haehoo (TV seriál)
2004 열정 (TV seriál)
2003 Geudae ajigdo kkumkkugo issneunga (TV seriál)
2002 Ling ling (TV seriál)
2000 Eveui modeun geot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky