foto

Charles Exbrayat

  • nar. 5.5.1906
    Planfoy, Loire, Francie
  • zem. 8.3.1989 (82 let)
    Saint-Étienne, Loire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2010 Imogène McCarthery - kniha
1997 Rachel et ses amours (TV film) - kniha
1989 Žvýkačka a špagety (TV film) - kniha
1981 Fini de rire, fillette (TV film) - kniha
1980 C'est pas Dieu possible (TV film) - kniha
1978 Pourquoi tuer le pépé (TV film) - kniha
1975 Velké prostředky - kniha
1974 Mort d'un enfant, La (TV film) - kniha
1970 Et qu'ça saute! - kniha
Ne vous fâchez pas Imogène (TV film) - kniha
1965 Pas de caviar pour tante Olga - kniha
1964 Une ravissante idiote - kniha
1963 Rififí en la ciudad - kniha
1962 L'Assassin est dans l'annuaire - kniha
The Changing of the Guard - kniha
1960 Pierrot la tendresse - kniha
1956 Le chemin du canal (TV film) - kniha

TV seriály

1989 Imogène (TV seriál) - kniha
Le masque (TV seriál) - kniha
1973 Les messieurs de Saint-Roy (TV seriál) - kniha
Ton amour et ma jeunesse (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace