foto

Nicole Chomo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Embellie, L' (TV film)
1990 Cyrano z Bergeracu
1988 Prisonnières
1982 Le sage de Sauvenat (TV film)
1981 Dívka z Lotrinska
1977 Krajkářka
1976 Nejcennější co mám
1975 Les renards (TV film)
Monsieur Jadis (TV film)
1974 Les filles de Malemort
Y'a un os dans la moulinette
Ďábelská trojice
1972 Doživotní důchod
1971 Tambour du Bief, Le (TV film)
1968 Velké prádlo
1953 Prázdniny pana Hulota

TV seriály

2001 Central nuit (TV seriál)
1983 Chambre des dames, La (TV seriál)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1973 L'éducation sentimentale (TV seriál)
1969 Trésor des Hollandais, Le (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky