foto

Jean Péméja

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Alcyon (TV film)
1989 Vouivre, La
1983 Pozor! Je vaše žena jen vaše žena?
Un homme à ma taille
1982 Le sage de Sauvenat (TV film)
1981 Antoine et Julie (TV film)
Ce monde est merveilleux (TV film)
Un chien de saison (TV film)
1980 Coq de Bruyère, Le (TV film)
La dame en cire: Yvette Guilbert (TV film)
Petite valise, La (TV film)
1979 Histoires de voyous: Les marloupins (TV film)
La dame aux coquillages (TV film)
Le crime des innocents (TV film)
1978 La Belle emmerdeuse
Pourquoi tuer le pépé (TV film)
1976 Larguez les amarres! (TV film)
Vécés étaient fermés de l'interieur, Les
1974 Oiseaux de la lune, Les (TV film)
1969 Le mas Théotime (TV film)
1955 Kouzelné městečko
Uprchlíci
1953 L'amour d'une femme

TV seriály

1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
Madame et ses flics (TV seriál)
1982 Marcheloup (TV seriál)
1981 Marie-Marie (TV seriál)
1980 Susi (TV seriál)
1979 Miss (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
1974 Le Poulain au galop (TV seriál)
1973 Chronique villageoise (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace