foto

Kevin Trainor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Wodehouse in Exile (TV film)
2005 The Commander: Blackdog (TV film)
2004 Hellboy
2001 Díra

TV seriály

2016 Endeavour (TV seriál)
Coda (S03E04)
2014 Utopia (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2013 London Irish (TV seriál)
2012 Sherlock (TV seriál)
Psisko baskervillské (S02E02)
2011 Cafe, The (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2008 John Adams (TV seriál)
Zbytečná válka (E06)
Jednota nebo smrt (E05)
Setkání (E04)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Titanic: zrození legendy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky