foto

Gerard Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Breath
2014 My Mistress
1995 All Men Are Liars
1989 Sweetie
1983 Představy

TV seriály

2017 Na jezeře (TV seriál)
The Battle of the Mothers (S02E06)
Who's Your Daddy? (S02E05)
Birthday (S02E04)
další epizody (6)
2013 Na jezeře (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
No Goodbyes Thanks (S01E06)
The Dark Creator (S01E05)
další epizody (7)

Režijní filmografie

Filmy

1995 All Men Are Liars
1983 Představy

Host

TV pořady

2013 65. Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace