foto

Geneviève Lemon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Redfern Now: Promise Me (TV film)
Švadlena
2014 Carlotta (TV film)
2008 8
Dobrodružství Charlotty a Henryho (TV film)
2007 Chacun son cinéma
2006 Poprask na předměstí
Water Diary, The
2003 Mořské panny (TV film)
The Postcard Bandit (TV film)
1999 Jako dým
Soft Fruit
1997 Studna
1995 Billy's Holiday
1993 Piano
1992 Big Ideas
1989 Luigi's Ladies
Sweetie

TV seriály

2013 Na jezeře (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
No Goodbyes Thanks (S01E06)
The Dark Creator (S01E05)
další epizody (7)
2010 Rake (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
1994 Heartland (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1986 Studio 86 (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
1976 Young Doctors, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky