foto

Jean Morlier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1991 Mamie by Night: Marathon Girl (TV film)
1990 Grande embrouille, La (TV film)
Pépé la gâchette (TV film)
1989 Rouget le braconnier
1986 Soldat Richter (TV film)
1985 Mariage du siècle, Le
1982 Le Quart d'heure américain
1978 Exercice du pouvoir, L'

TV seriály

1970 Rendez-vous à Badenberg (TV seriál)

Dokumentární

1981 Paris non stop

Herecká filmografie

TV seriály

1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky