foto

Gonzalo Durán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Diário de Um Novo Mundo
2001 Večer tříkrálový
1999 Lisabon
Muertos de risa
1996 Adosados
1993 Střílej!
1992 La leyenda del viento del Norte
1989 Zvířátka a lupiči

TV seriály

2004 Inquilino, El (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
Tio Willy (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1989 Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
Trotamúsicos, Los (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky