foto

Michaela Prchalová

Biografie

Michaela Prchalová je mladou začínající herečkou. Absolvovala studium na Pražské konzervatoři. Své zkušenosti nejdříve získávala ze studentských filmů, například spolupracovala na studentském filmu Svlíkání, nebo na studentském filmu Herec. Dále ztvárnila epizodní role v českých seriálech například v seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo Vyprávěj. Pro charitativní organizaci bojující proti obchodování s lidmi La Strada natočila propagační spot. V Anglii ztvárnila hlavní ženskou roli Miu ve filmu The Lesson.

Michela.prch

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Lesson

TV seriály

2018 Co by kdyby? (TV seriál)
Naprosto zastaveno (E02)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Primář nebo výzkum (S01E27)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Jakešův projev (S04E05)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky