foto

Paul E. Francis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Heretiks
2017 Division 19
Útěk z knihovny pana Lemoncella (TV film)
2016 Legenda tajného chrámu
2015 Howl
2012 Veřejný dům hrůzy
2008 Barva kouzel (TV film)
Větší než Ben

TV seriály

2016 Bunnicula (TV seriál)
2015 The Parallax Theory (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace