foto

Jean-Pierre Delage

  • zem. 15.3.1996

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 588 rue paradis
1991 Mayrig
Mouettes, Les (TV film)
1988 48 hodin v Paříži
1987 Brute, La
1984 Emmenez-moi au théâtre: Croque-Monsieur (TV film)
1983 Novomanžel
Thérèse Humbert (TV film)
1982 Allô oui? J'écoute! (TV film)
1981 Staline est mort (TV film)
1979 Féfé de Broadway (TV film)
Tour du monde en 80 jours, Le (TV film)
1978 Ve státním zájmu
Vent sur la maison, Le (TV film)
1975 Les renards (TV film)
1972 Station Champbaudet, La (TV film)
1970 Pistonné, Le
Pomme de son oeil, La (TV film)
1968 Princesse Czardas (TV film)
Puce (TV film)
1961 Paříž patří nám

TV seriály

1993 Mayrig (TV seriál)
Year in Provence, A (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
1982 Taijó no ko Esteban (TV seriál)
1981 Marie-Marie (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
Orient-Express (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1969 Oiseaux rares, Les (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace