foto

Mikel Alvariño

  • nar. 24.10.1975 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Óscar desafinado
2004 The Birthday

TV seriály

2013 Aula de castigo (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
Círculo rojo (TV seriál)
2001 Ciudad sur (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 The Birthday

Režijní filmografie

Filmy

2014 Óscar desafinado

TV seriály

2013 Aula de castigo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky