foto

Alfréd Benčič

  • nar. 6.10.1930
    Bratislava, Československo
  • zem. 13.1.1997 (66 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1990 Súkromné životy
1989 Chodník cez Dunaj (TV film)
1987 Mahulena, zlatá panna
Víkend za milión
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
1985 Iná láska
Tichá radosť
Zapomeňte na Mozarta
1984 Král Drozdí brada
Uhol pohľadu
1982 Kočka
Predčasné leto
Čarbanice
1980 Ja milujem, ty miluješ
Najstarší zo všetkých vrabcov (TV film)
1979 Choď a nelúč sa
Postav dom, zasaď strom
Prerušená hra
Rosnička
Ráno pod mesiacom (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
1978 Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Víťaz
1977 Biela stužka v tvojich vlasoch
1976 Do posledného dychu
Pozor, ide Jozefína!
Rok má šesť dní (TV film)
Rozdelení
Ružové sny
1974 Ohnivé križovatky
Trofej neznámeho strelca
V každom počasí
1973 Čierne ovce (TV film)
1972 Letokruhy
Sobotienka ide
Ľalie poľné
1971 Katakomby (TV film)
1970 Cvik a Cvak stavajú
Ľahučký dych (TV film)
1969 322
Slavnost v botanické zahradě
1968 V jednote je sila 3
1963 Tvár v okne
1958 Szent Péter esernyője
1942 Karel a já

TV seriály

1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Chladná jar (E05)
Mamičkin najkrajší (E04)
1969 O Petrovi (TV seriál)

Dokumentární

1988 Muchovci (TV film)
1974 Každý štvrtý
1972 Obrazy starého světa
1966 Přijel k nám Old Shatterhand
Slovenské kúpele
Variácie kľudu
1964 Psychodráma
1960 Obrázky z Tatier
1958 Tatranský národný park
1957 Cesta večných spomienok
Od Čierneho lesa po Čierne more

Herecká filmografie

Filmy

1969 322

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace