foto

Anne Aor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Cette obscure tentation
2006 Prezident
2003 Ne meurs pas (TV film)
2001 Chien, le chat et le cibachrome, Le
Fantômes de Louba, Les
1999 Tôt ou tard
1997 Crime d'amour (TV film)
La rumeur (TV film)
Un sacrifice
1993 Zrození lásky
1992 Tatínek a nikdo jiný (TV film)
1988 Adorable Julia (TV film)
1987 Flag
1984 Premier pas
1983 Bez šance
1982 Déchirure, La (TV film)
1975 Je prends la chose... du bon côté!
1974 Letní hosté
Plumard en folie, Le

TV seriály

2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
Dérapages (S01E03)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
1993 Úžasná rodina (TV seriál)
Dure, dure la rentrée (S02E03)
1992 Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 En cas de bonheur (TV seriál)
Le triplé gagnant (TV seriál)
Tribunal (TV seriál)
1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)
1976 Grand-père Viking (TV seriál)
Trois de coeur (TV seriál)
1974 Passagère, La (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky