foto

Jean-Marie Bernicat

  • nar. 26.2.1939
    Perpignan, Pyrénées-Orientales, Francie
  • zem. 28.3.2001 (62 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Thérèse et Léon (TV film)
2000 Un enfant, un secret (TV film)
1994 Eugénie Grandet (TV film)
La Bavure (TV film)
1991 Oui patron! (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
Léto revoluce (TV film)
Passion de Bernadette, La
1988 Bernadette
1985 Escalier C
1983 Disparu du 7 octobre, Le (TV film)
1982 Bídníci (TV film)
1981 Jules Ferry (TV film)
Staline est mort (TV film)
1979 Mouette, La (TV film)
1978 Il y a encore des noisetiers (TV film)
1975 Folies bourgeoises
Idiote, L' (TV film)
1972 Habits neufs du Grand-Duc, Les (TV film)
1966 La chasse au météore
1964 Les hommes (TV film)
1958 P... sentimentale, La

TV seriály

2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Maigret a dlouhé bidlo (E01)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1983 Marianne, une étoile pour Napoléon (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
1977 Bergeval père et fils (TV seriál)
Histoire de la grandeur et de la décadence de César Birotteau (TV seriál)
1976 Comme du bon pain (TV seriál)
Grand-père Viking (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
Slavné útěky (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Rue barrée (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky