foto

François Viaur

  • nar. 15.5.1930
    Saint-Genest-de-Contest, Tarn, Francie
  • zem. 29.7.2002 (72 let)
    Créteil, Val-de-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Amélie z Montmartru
1999 Ami du jardin, L'
1998 Qui mange qui? (TV film)
Robin des mers
1997 Censeur du lycée d'Epinal, Le (TV film)
1996 La poupée qui tue (TV film)
1992 Scène finale, La
1990 Je t'ai dans la peau
Venkovan
1988 Excès contraire, L' (TV film)
Haute sécurité (TV film)
1987 Mémés sanglantes, Les (TV film)
Náhlý závan větru
Saxo
1986 Mademoiselle B (TV film)
1985 Telefon zvoní vždycky dvakrát
1984 Dovolená snů
Malheurs de Malou, Les (TV film)
1983 Operace Banzaj
Seber si svých pět švestek
Éducation anglaise
1982 Tisíc miliard dolarů
1981 Quartet
1980 Girls
Traque, La (TV film)
1979 Histoires de voyous: L'élégant (TV film)
Hlavička
Piège à cons, Le
Sukničkář
Tendrement vache
Téměř dokonalá aféra
1978 Chaussette surprise
Kakemono hôtel (TV film)
Páni ouřadové (TV film)
1976 Křidýlko nebo stehýnko
Le bouche-trou
Milady (TV film)
Nájemník
Pan Klein
1975 La chair de l'orchidée
La chatte sur un doigt brûlant
Nenapravitelný
1974 Et avec les oreilles qu'est-ce que vous faites?
Q
1971 La cavale
1967 Playtime

TV seriály

1999 Brigade spéciale (TV seriál)
1997 Jedna a jedna je šest (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
Paparoff se vrací (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
1979 Journal, Le (TV seriál)
Miss (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
Sam et Sally (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1973 Graine d'ortie (TV seriál)
1972 Chemins de pierre, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

1976 Les pornocrates

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace