foto

Marie-France Santon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jojo en rêve
2011 Brassens, la mauvaise réputation (TV film)
Mystère au Moulin Rouge (TV film)
À la recherche du temps perdu (TV film)
2010 Imogène McCarthery
Les Châtaigniers du Désert (TV film)
2008 Nevinná
2007 Epuration (TV film)
Monsieur Max (TV film)
Zeptej se nejdřív dětí
2006 Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
2005 Il ne faut jurer... de rien!
2004 Mladí, krásní a zkažení
2003 Le paravent
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
Naprosto úžasný
2000 Faux-fuyants, Les (TV film)
1999 Maladie de Sachs, La
Mauvaise passe
Parents à mi-temps: Chassés-croisés (TV film)
Tvrdá spravedlnost (TV film)
1998 Divorce sans merci (TV film)
Terminale
1997 Amour et confusions
La rumeur (TV film)
Lucie Aubracová
1996 Le fou de la tour (TV film)
1995 Bídníci 20. století
1994 Le Voleur et la menteuse
1993 Embrasse-moi vite! (TV film)
Histoires d'amour finissent mal... en général, Les
Šroub
1992 Krize
1991 Mayrig
Poison d'amour (TV film)
1989 Une table pour six (TV film)
1988 Takové divné místo k setkání
1987 Jaune revolver
1985 Bras de fer
1982 L'apprentissage de la ville (TV film)
1974 Virée superbe, La

TV seriály

2015 La vie devant elles (TV seriál)
2012 Main Courante (TV seriál)
2011 Platane (TV seriál)
2009 Temps Mort (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Poursuite du vent, La (TV seriál)
1994 Avocat d'office (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Mayrig (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Juliette en toutes lettres (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace