foto

Aubert Fenoy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 À la Dérive (TV film)
2015 Marguerite
2014 Grace, kněžna monacká
2008 Voyage de la veuve, Le (TV film)
2007 Edith Piaf
Pour quelques minutes de plus

TV seriály

2012 Antigone 34 (TV seriál)
2009 Un Village français (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace