foto

Václav Seyček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2005 Kočičí princezna (TV film)
2003 Drátařík a hruška moudrosti (TV film)
Pekelná maturita (TV film)
1999 Kašpárkovy rolničky (TV film)
Ortel (TV film)
1998 Spravedlivý Bohumil (TV film)
1997 Ptačí král (TV film)
1996 Periferie (TV film)
Slavík (TV film)
Velký dračí propadák
1995 Den, kdy unesli papeže (TV film)
Kníže Václav (TV film)
Kulihrášek a zakletá princezna (TV film)
Omyl děda Vševěda (TV film)
Rabín a jeho Golem (TV film)
1993 Jak se ztratit ve zlém světě (TV film)
1992 Ať ten kůň mlčí! (TV film)
Gazdina roba (divadelní záznam)
Noc pastýřů (TV film)
Panelák (TV film)
Život a dílo skladatele Foltýna (TV film)
1990 Jak s Kubou šili všichni čerti (TV film)
1989 Berenika (TV film)
Na letním bytě (TV film)
O podezíravém králi (TV film)
Putování po Blažených ostrovech (TV film)
Vstup do ráje zakázán (TV film)
1988 Mistr Kornelius (TV film)
1987 Ať přiletí čáp, královno! (TV film)
Boty (TV film)
Básník (TV film)
Děvče za všechny peníze (TV film)
Fantom opery (TV film)
Nechte to koňovi (TV film)
Pokušení doktora Burdy (TV film)
Smrt Archimedova (TV film)
1986 Co takhle svatba, princi? (TV film)
Dokonalý muž, dokonalá žena (TV film)
Kus života (TV film)
Život a smrt malíře Petra Jana B. (TV film)
1985 Robotóza (TV film)
1984 Králi, já mám nápad (TV film)
Křižovatka (TV film)
1983 Modrý kosatec (TV film)
1982 Ale je ženatý (TV film)
Kvůli mně přestane (TV film)
Pošťácká pohádka (TV film)
Vyhnanství (TV film)
1981 Kdo chce kam... (TV film)
Mezičas (TV film)
1980 O Ptáku Ohniváku (TV film)
1979 Hastrmanská povídačka (TV film)
O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (TV film)
1978 Cesta domů (TV film)
Paví král (TV film)
1977 Florijánkovo štěstí (TV film)
Jablíčko se dokoulelo (TV film)
O Honzovi a Barušce (TV film)
1976 O třech bratřích (TV film)
1971 Za rok přijdu zas (TV film)

TV seriály

2005 Oběti (TV seriál)
Hadí tanec (E05)
1988 Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Silvestr (E05)
Bazén (E04)
Školka (E03)
další epizody (5)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Období zkoušek (E06)
Píseň pro májovou Prahu (E05)
Výhra (E04)
další epizody (6)
1984 Pletky paní Operetky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1983 Domeček u tří koťátek (TV seriál)
Pletky paní Operetky (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1980 Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
Maturity (E06)
Havárie (E05)
Krádež (E04)
další epizody (6)
1975 Co vyprávěl strom Kandalí (TV seriál)

Dokumentární

2009 Václav Havel, Praha - Hrad (TV film)
2002 Druhý život Lidic
1998 Kámen a poznání
1969 Herecký kníže z Kampy (TV film)

TV pořady

2006 Kabaret z maringotky (TV pořad)
1988 Felixír (TV pořad)
1977 Roste, kvete, zelená se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace