foto

Vanina Delannoy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fou d'amour
2010 35 kilos d'espoir (TV film)
2007 Le sang des fraises (TV film)
2006 Temná minulost (TV film)
2004 Monter le drapeau
2003 Ptačí chřipka (TV film)
1998 Inventaire, L' (TV film)
Ça commence à bien faire! (TV film)
1997 Western
1994 D'Artagnanova dcera
1987 Bocetta revient de guerre
Jaune revolver

TV seriály

2008 La Cour des grands (TV seriál)
2002 Petit café (TV seriál)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky