foto

Alexej Lisovec

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Bědnaja Liz (TV film)
2012 Solncevorot (TV film)
2011 Arifmetika podlosti (TV film)
2009 Čužije duši (TV film)
2007 Tretij lišnij
Uroki obolščenija
2006 Professor v zakoně (TV film)

TV seriály

2017 Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2014 Vsjo verňotsja (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace