foto

Janet Hubert

  • nar. 13.1.1956 (64 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Christmas Belles (TV film)
2016 Not Another Black Movie
2015 No Letting Go
Ward of the State (TV film)
2013 Mom
2004 Christmas at Water's Edge (TV film)
Neurotica
Proud
2001 Třicet let života
1995 Černá klec
1994 Nový ráj (TV film)
1986 Špión na ledě

TV seriály

2019 King Ester (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
2002 21. okrsek (TV seriál)
Barbecue (S02E08)
Gina (S02E04)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Výkonný dědeček (S02E18)
Přátelé (TV seriál)
Jak Emma plakala (S09E02)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Masáž (S01E05)
Elizabeth (S01E02)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
1997 Lawless (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Papírové hodiny (S01E05)
Faculty, The (TV seriál)
Goode Behavior (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Tak to bychom měli (S06E19)
1993 Dave's World (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Takoví jsme byli (S03E23)
Děťátko přichází na svět (S03E20)
Stačí říct ne (S03E19)
další epizody (7)
1992 Fresh Prince (TV seriál)
Nejmilejší maminka (S03E13)
Studená válka (S03E12)
Cestou na stadion se stala zvláštní věc (S03E11)
další epizody (23)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E13)
Něco za nic (S02E12)
Byl to sluha (S02E11)
další epizody (23)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Vánoce (S01E15)
Smolný den (S01E14)
Pomsta (S01E13)
další epizody (15)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
'Til Death (S02E04)
1989 Coach (TV seriál)
Jestřáb (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2020 The Fresh Prince of Bel-Air Reunion (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky